Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos

de miremirc in Prajituri, 27 Feb 2012 | 47454 vizualizari

 

by Natalia

 

INGREDIENTE

  • Bilute de branza :
  • 250 g branza de vaci
  • 50 g cocos
  • 50 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 3 lg amidon
  • Blat :
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 60 g zahar
  • 50 g ciocolata topita
  • 2 lg faina
  • 2 lg amidon
  • 3 lg cacao
  • 1/2 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • Glazura ciocolata :
  • 120 ml lapte
  • 50 g zahar
  • 25 g unt
  • 100 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos:

Bilute de branza: amestecam toate ingredientele si formam bilute de marimea unei nuci, pe care le asezam intr-o forma de tort (d=25 cm) .

Blat : mixam ouale cu praful de sare si zaharul si zaharul vanilat, cam 15 minute (pana se topeste zaharul). adaugam ciocolata topita, si faina amestecata cu amidonul, praful de copt si cacao. la sfarsit adaugam esenta de vanilie. Blatul il turnam peste bilutele de branza din forma de tort. Dam la cuptor pentru 25-30 de minute.

Glazura : laptele si zaharul le punem intr-o craticioara pe foc si lasam pana se omogenizeaza, adaugam untul, iar la sfarsit ciocolata rupta bucatele. Lasam pe foc pana se omogenizeaza bine compozitia.

Lasam sa se raceasca, apoi scoatem marginile formei si putem taia prajitura. Este delicioasa ! :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

miremirc 1

04.01.2013, 15:28

Nu stiu ce sa zic... reteta am preluat-o de pe net, de la alte fete care au pregatit-o. Lor le-a iesit, mie la fel... nu stiu...mai incearca inca o data

kaarmen 1

07.04.2014, 23:57

Foarte buna prajitura, eu am modificat putin reteta, nu am folosit deloc amidon, am inlocuit amidonul cu faina

Georgiana78 1

09.04.2014, 01:01

Steffy, ai folosit branza de vaci grasa si s-a topit, probabil....incearca cu branza de vaci mai slaba...! Superba prajitura...!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Deliciu