Prajitura de ciocolata cu buttercream

de Anastasia in Prajituri, 14 Dec 2011 | 6610 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

14.12.2011, 13:45

ce bine arata

Miha 1

14.12.2011, 13:46

Anastasia cred ca trebuie facuta o completare la paragraful asta

"Daca bagi inainte de timp untul si albusurile inca nu s-au racit ti se poate intampla. Ca sa repari crema trebuie sa pui blidul in altul mai mare cu apa foarte rece, cu cuburi de gheata si se bate pana se intareste iar, daca se taie se pune blidul pentru doua secunde in apa fierbinte si se bate iar pana se intareste."

diaconta 1

14.12.2011, 13:54

imi place,mai ales crema

alldaycooking 1

14.12.2011, 13:54

Interesanta crema, nu am folosit niciodata o astfel de crema! Arata foarte bine prejiturica ta!

Anastasia 1

14.12.2011, 14:02

Multumesc draga Miha, am redactat

Anastasia 1

14.12.2011, 14:03

Ma bucur ca va place, incercati o data si sunteti salvate pe timp de criza

adasev12 1

14.12.2011, 14:53

imi place, desi crema pare delicat de facut...poate o s aincerc si eu

Rocsi 1

14.12.2011, 15:06

felicitari....delicioasa!!!

Miha 1

14.12.2011, 15:36

gaby_gabytza 1

14.12.2011, 15:53

deliciosssssssssss

Anastasia 1

14.12.2011, 16:11

Draga @adasev12 , nu ezita sa incerci daca ai dorinta, in bucatarie trebuie sa ai curaj si o sa-ti placa si tie, vei reusi, la prima vedere pare complicat, dar nu este e o crema usoara, 50 de grade C e cat sa se topeasca zaharul, amestecand in continuu si e bine de stiut ca toate ingredientele cu care lucrezi sa fie la aceeasi temperatura ca sa nu aiba stres

alinutzika 1

14.12.2011, 16:25

arata tare bine!

corina241 1

14.12.2011, 21:43

cum arata glazura aceea de ciocolata

MotanLaOale 1

14.12.2011, 22:21

mihaelar63 1

15.12.2011, 11:31

vai de mine ca nu mai pot de pofta
Sa-ti traiasca surioara , sa ne traiesti si tu sa ne incanti cu bunatati

kamy 1

15.12.2011, 14:15

Cris2711 1

25.02.2012, 13:56

La multi ani Anastasia,o viata frumoasa,plina de impliniri

mena29 1

25.02.2012, 14:16

La multi ani Anastasia!

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:31

super frumos a iesit

Anastasia 1

22.04.2012, 08:29

Va multumesc din suflet pentru urari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ciocolatoasa