Prajitura de iaurt

de mirela0911 in Prajituri, 20 Apr 2011 | 46318 vizualizari

 

O Reteta Regala de prajitura delicioasa, excelenta pt copii.

 

INGREDIENTE

  • Cu acelasi pahar de iaurt  se masoara toate ingredientele.
  • 1 iaurt de 125 ml
  • 3 oua
  • 1 pahar de ulei
  • 2 pahare cu zahar
  • 3 pahare faina alba
  • 2 lgt praf de copt
  • 1 lgt cu varf cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de iaurt:

Se incalzeste cuptorul la 180 grade.

Se pune iaurtul intr-un bol. Se adauga pe rand uleiul si zaharul amestecandu-se cu un tel. Se adauga ouale pe rand si se amesteca dupa fiecare. Se amesteca praful de copt cu faina dupa care se adauga peste restul de compozitie si se amesteca bine pana se omogenizeaza. 

Intr-o tava unsa cu ulei se toarna compozitia pastrand un pahar de iaurt din compozitie. Se adauga cacaua si se amesteca bine. Se pune cate o lingura din aceasta compozitie din loc in loc dupa care cu o furculita se amesteca usor pt a o marmura.

Se da la cuptor pt aproximativ 40 minute (depinde de cuptor) sau se face testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Cris2711 1

21.04.2011, 20:36

Mirela Paste fericit

adry88 1

31.05.2011, 16:24

blueapril 1

09.05.2013, 21:02

Reteta este foarte buna, checul iese fraged si nu inecacios cum sint alte checuri. O fac destul de des si iese fara probleme. O singura chestie nu respect la reteta: 2 pahare de zahar sint prea mult pentru gustul nostru, pun doar unu si jumatate.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu urda