Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Foarte simplu de "confectionat" si buna pentru o zi de post :))))
Pisam biscuitii cu mana apoi amestecam cu zaharul.Adaugam faina , cafeaua,sarea si zaharul vanilat.Amestecam bine apoi adaugam gemul si amestecam din nou.Punem pe rand ingredientele lichide si amestecam-apa,uleiul,,esenta de vanilie ,zeama de lamaie si la sfarsit praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie.Obtinem o crema pe care o punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina.Dam la cuptor pentru 30-40 min.
Lasam sa se raceasca , scoatem din forma , pudram cu zahar pudra si decoram cu ciocolata de post topita.Taiem rece.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult