Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Laptele cu zaharul, vanilia, uleiul si romul le mixam bine pana se topeste zaharul. Faina o amestecam cu praful de copt, bicarbonatu de sodiu si cacao si le adaugam treptat in compozitie.
Turnam compozitia rezultata intr-o tava rotunda sau de chec unsa cu ulei si tapetat cu faina, iar deasupra punem stafidele care inainte le-am inmuiat in apa fierbinte cu putin rom si cateva bucati de nuca .
Dam tava la cuptorul incins pentru cca. 40 minute sau facem testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca si o putem servi cu mare pofta chiar si intr-o zi de post, alaturi de un ceai sau cafea! Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult