Prajitura de post cu magiun si orez expandat

de anca_rm in Prajituri, 21 Dec 2015 | 631 vizualizari

 

O prajitura perfecta pentru perioada de post .


 


Ingredientele sunt masurate cu paharul , deci trebuie sa masurati toate ingredientele cu acelasi pahar cu care masurati primul .


Cred ca nici Mos Craciun nu s-ar supara daca ar fi primit cu asa ceva .  

 

INGREDIENTE

  • -5 linguri ulei
  • -1 pahar Green Sugar sau 1.5 pahare zahar
  • -2 pahare apa mineral
  • -3 pahare faina
  • -3 linguri magiun
  • -1 plic praf de copt
  • -1 lingura cacao
  • Extra : 50 gr orez expandat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu magiun si orez expandat:

Amestecam cu un tel para indulcitorul sau zaharul cu apa pana cand se dizolva .

 Adaugam magiunul , uleiul , faina , cacao si praful de opt .

 Omogenizam foarte bine si turnam compozitia intr-o tava de 25x30 .  Deasupra presaram orez expandat.

Punem tava in cuptorul incins la 180 grade pentru 30-40 minute .

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura de post cu magiun si orez expandat-0
Prajitura de post cu magiun si orez expandat-1
Prajitura de post cu magiun si orez expandat-2
Prajitura de post cu magiun si orez expandat-3
Prajitura de post cu magiun si orez expandat-4

COMENTARII (9)

simona72

simona72 1

21.12.2015, 14:07

Zamfira

Zamfira 1

21.12.2015, 22:02

Rocsi

Rocsi 1

22.12.2015, 20:44

Chiar imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!