Prajitura de post cu nuca

de Micutza Luana in Mancaruri de post, 18 Dec 2013 | 10035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • 1 cana de zahar
  • 2 cani de faina
  • o cana nuca macinata
  • o lingra bicarbonat
  • o lingura otet
  • Petru glazura
  • 20 linguri zahar
  • 20 linguri apa
  • 2 linguri margarina
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu nuca:

Marul se curata si se da prin razatoare.

Se amesteca marul cu zaharul  si se freaca putin, apoi adaugam faina bicarbonatul stins in otel, si nuca .

Compizitia se pune intr-o tava pe care am tapetato margarina si faina si se lasa la copt 45- 50 minute pana se inchide la culoare .

Intre timp ne ocupam de glazura si punem toate ingredinetele la foc mic pana se leaga si turnam peste prajitura dupa ce sa racit si am taiat-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post , cu mar