Prajitura de visine cu glazura de ciocolata

de pana_luminita in Prajituri, 3 Iul 2010 | 4365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 ling de ulei
  • 6 ling de zahar
  • 12 ling de faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 150 gr de visine fara samburi
  • un praf de sare

pt glazura 50 gr ciocolata cu lapte

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de visine cu glazura de ciocolata:

Separam  galbenusurile de albusuri , galbenusurile le frec cu un praf de sare si cele  6 linguri de ulei , albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat si cele 6 ling de zahar .

Incorporam cele doua compozitii si adaugam in ploaie faina . Pune compozitia obtinuta intr-o forma de chec care in prealabil a fost unsa cu unt si tapetata cu faina . Presaram visinele peste compozitie si bagam la cuptor 35 minute la foc mic.

Intr-un vas la bel-marin  topim ciocolata pe care o turnam peste prajitura dupa ce s-a racit

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura de visine cu glazura de ciocolata-0
Prajitura de visine cu glazura de ciocolata-1
Prajitura de visine cu glazura de ciocolata-2
Prajitura de visine cu glazura de ciocolata-3
Prajitura de visine cu glazura de ciocolata-4
Prajitura de visine cu glazura de ciocolata-5

COMENTARII (5)

gaby_duceag

gaby_duceag 1

04.07.2010, 09:13

suuuper! oare cum am sarit peste asta?grozav a iesit!

pana_luminita

pana_luminita 1

05.07.2010, 09:38

ricamil cred ca este o confuzie nu am nici un cont pe facebook . Astept impresiile tale despre prajitura

elena1988

elena1988 1

02.02.2011, 19:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!