Prajitura desteapta

de jolygina in Prajituri, 9 Iul 2013 | 10386 vizualizari

 

de mult vroiam sa o incerc ,am incercat-o ,mi-a placut chiar e desteapta ,dar parca ii lipsea ceva ,nu stiu daca am gresit ceva ideea e ca prea avea gust de ou in concluzie e buna dar nu o mai fac

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 300 g zahar
  • 250 g unt
  • 250 faina
  • 1 litru lapte
  • 2 pliculete de zahar vaniliat
  • o esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura desteapta:

Separam ouale, amestecam galbenusurile cu zaharul bine ,bine pana devin albicioase ,apoi amestecam cu untul care a fost topit ,dar sa nu fie prea fierbinte ,doar asa sa se poata amesteca cu galbenusurile. Se adauga faina in ploaie ,se adauga esenta de vanilie si zaharul vaniliat si laptele iar la sfarsit se adauga albusurile care au fost batute spuma. Le amestecam de jos in sus pentru a nu-si pierde volumul.

Turnam compozitia intr-o forma unsa si tapetata cu faina ,eu am pus si in forma de silicon si de ceramica si a iesit foarte bine. Se coace la foc mic.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura desteapta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

jolygina 1

09.07.2013, 18:05

bravooo si iti place

mamaieelena 1

14.08.2013, 00:05

foarte buna

jolygina 1

14.08.2013, 01:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta cu ciocolata