Prajitura din albus si Creme Ole

de Teo in Prajituri, 9 Oct 2011 | 19748 vizualizari

COMENTARII (21)

diaconta 1

09.10.2011, 14:26

ce ispititoare eeeeeeeee

Lau 1

09.10.2011, 14:26

arata bine

MIUTA 1

09.10.2011, 14:31

Ce bine arata

lacrimioara 1

09.10.2011, 14:53

mirela0911 1

09.10.2011, 15:02

mmmmm ce bunatate

Cris2711 1

09.10.2011, 17:30

ela 1

09.10.2011, 17:50

Angelina_Elena 1

09.10.2011, 20:00

delicioasa,arata tare bine

Rocsi 1

09.10.2011, 20:57

mmmmm..arata foarte bine si cred ca se topeste in gura

liana_geicu 1

09.10.2011, 21:11

Confirm ca aceasta prajitura este deeeliciooasaa, se topeste in gura. Este foarte fina si aromata!

MotanLaOale 1

10.10.2011, 10:44

buna buna

adry88 1

10.10.2011, 12:32

place

LUK 1

10.10.2011, 12:57

delicioasa

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 13:39

bun bun

alinutzika 1

10.10.2011, 14:47

place

Kori 1

17.10.2011, 00:10

yaaam

Madlen 1

05.12.2011, 16:40

Sigur la blat nu punem si putina faina? Se cam rupe blatul! Am experimentat si eu reteta si parerea mea e ca ar fi de pus si vreo 2 linguri de faina. In rest e soooper!

brunetica 1

18.12.2011, 08:22

laura2002 1

22.04.2013, 12:01

si galbenusurile? nu se folosesc?

Teo 1

28.04.2013, 22:55

Galbenusurile nu se folosesc!mai facem o crema cu ele pentru alta prajitura!

delia64 1

10.11.2014, 16:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu ciocolata