Prajitura din albusuri cu ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 10 Sep 2016 | 3475 vizualizari

 

O prajitura foarte pufoasa.

 

INGREDIENTE

  • 9 albusuri
  • 200 g faina
  • 225 g ciocolata neagra
  • 120 g unt
  • 160 g zahar
  • un plic praf de copt
  • 50 g ciocolata alba
  • un cub de unt
  • papaya si ananas confiate
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri cu ciocolata:

Topim ciocolata cu untul. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare. 

Peste albusuri adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor.

Adaugam si ciocolata topita si la final fructele confiate. Turnam compozitia in tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit.Lasam la cuptor pana se rumeneste usor si se desprind marginile. Facem testul cu scobitoarea .

Topim ciocolata alba cu un cub de unt si glazuram prajitura.Peste glazura de ciocolata am ras putina ciocolata alba.

Am avut o mare surpriza cu aceasta prajitura, Nu m-am asteptat sa iese atat de pufoasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

11.09.2016, 01:00

O, ce delicioasa e!

Rahela Velicu 1

12.09.2016, 09:44

Dulciuri cu Georgiana 1

18.11.2016, 12:48

Multumesc !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu