Prajitura din cozonac

de MotanLaOale in Prajituri, 5 Ian 2013 | 9631 vizualizari

 

De fiecare data de sarbatori, chiar daca faci putin, raman resturi de cozonac pe care nu le mai mananca nimeni. Este o metoda de reciclare a resturilor. A iesit foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • cozonac "vechi"
  • 200ml cafea filtru
  • 2 plicuri budinca ciocolata
  • 900ml lapte
  • 6 linguri zahar
  • bomboane colorate pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din cozonac:

Cozonacul se rupe bucati si se pune intr-un castron.

Se toarna cafeaua si se amesteca sa se absoarba bine.

Intr-o tava se pune cazonacul inmuiat si se niveleaza.

Budinca se prepara conform indicatiilor de pe plic.

Se toarna budinca calda peste cozonac si se niveleaza.

Se lasa la racit si se pune in frigider pentru 2-3 ore.

Se orneaza dupa preferinta.

Eu am presarat niste bomboane colorate.

Este foarte buna si cu frisca!

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura din cozonac-0
Prajitura din cozonac-1
Prajitura din cozonac-2
Prajitura din cozonac-3
Prajitura din cozonac-4
Prajitura din cozonac-5
Prajitura din cozonac-6
Prajitura din cozonac-7
Prajitura din cozonac-8
Prajitura din cozonac-9
Prajitura din cozonac-10
Prajitura din cozonac-11
Prajitura din cozonac-12
Prajitura din cozonac-13
Prajitura din cozonac-14
Prajitura din cozonac-15

COMENTARII (35)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

03.02.2013, 18:35

DIANA B

DIANA B 1

19.06.2013, 13:46

Uite , ptr ca mi-ai facut pofta cu guguluful tau si ptr ca am si cozonac de la inaltare , chiar acum pun de-o praji de asta , sac

MotanLaOale

MotanLaOale 1

19.06.2013, 14:40

Vezi ca se poate face si cu indulcitor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!