Prajitură din seminţe de in şi rodie

de monicamarton in Vegan / Raw vegan, 9 Sep 2015 | 1092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 portii: ·
  • 10 linguri de seminţe de in măcinate;
  • 2 linguri de pudră de roşcove;
  • 4-5 linguri de miere de albine;
  • 5 linguri de lapte sau apă;
  • o linguriţă de praf de cardamon;
  • o rodie;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitură din seminţe de in şi rodie:

Se amestecă seminţele de in măcinate cu pudra de roşcove, cardamonul, mierea, laptele sau apa până se omogenizează şi iese un blat bine legat. Se pune amestecul pe farfurioare sau in ce formă doriţi dumneavoastră să i-o daţi prăjiturii.

Desfaceţi rodia, scoateţi bobiţele din ea şi le aşezati deasupra blatului din in. 

Aşezaţi farfurioarele la rece, in frigider, până ce musafirii dumneavoastră sună la uşă.  O să îi  impresionaţi, cu siguranţă!

 

Poftă bună!

 

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!