Prajitura Excelent

de Sim0na in Prajituri, 6 Feb 2012 | 26450 vizualizari

COMENTARII (25)

Miha 1

06.02.2012, 23:52

Faina prajitura!

Bine ai venit la noi Simona!

Bucataras 1

07.02.2012, 07:09

Sim0na, bine ai venit in rindul bucatarasilor. Aici doar voia buna este la ea acasa. Criticile sint interzise! Te asteptam cu drag sa adaugi un zimbet si o vorba frumoasa.

iry-gabriela 1

07.02.2012, 08:01

excelenta prajitura

angyb 1

07.02.2012, 08:07

MotanLaOale 1

07.02.2012, 08:12

bine ai venit

Ina 1

07.02.2012, 08:14

Vreau si eu Dau o cafea la schimb

Ina 1

07.02.2012, 08:15

Si mai zic odata " bun venit! " , ca eu am luat-o incepand cu ultima

diaconta 1

07.02.2012, 09:14

mamaieelena 1

07.02.2012, 09:31

super a iesit

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 09:39

excelenta

Teo 1

07.02.2012, 10:46

nici-un pic de lichid la foi?tare bine arata!

Miha 1

07.02.2012, 10:53

Teo, e foaie de pandispan, nu trebuie lichid suplimentar.

jolygina 1

07.02.2012, 11:04

MonaMimi 1

07.02.2012, 11:05

Rocsi 1

07.02.2012, 11:25

Lau 1

07.02.2012, 12:08

buna

miremirc 1

07.02.2012, 13:41

bine ai venit printre noi arata f bine! seamana cu dobosul !?!?

Angelina_Elena 1

07.02.2012, 15:36

delicioasa sau mai bine EXCELENTA!

alinutzika 1

07.02.2012, 15:51

nu am mancat niciodata!

Sim0na 1

07.02.2012, 19:21

Multumesc de intampinare si aprecieri! Pupici

adry88 1

08.12.2012, 11:50

delicioasa!

MIUTA 1

20.11.2013, 00:18

Super prajitura
Bine ai venit

Sim0na 1

20.11.2013, 21:39

Miuta, multumesc de aprecieri si de bun venit.. Dar sunt venita de `nitel timp..

gaby_duceag 1

20.11.2013, 21:43

diaconta 1

20.11.2013, 21:55

Sim0,sa mai vii pe la noi tu ))
Miuto,nu te supara pe noi,dar lasa ca recuperezi tu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prăjitura Snickers (2)