Prajitura Fanta

de MonaMimi in Prajituri, 18 Ian 2014 | 4678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 90 ml ulei
  • crema:
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • 1 pachet unt
  • 1 esenta de vanilie
  • Glazura fanta:
  • 2 pachete de budinca de vanilie
  • 1 litru suc fanta
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Fanta:

Mixam ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul in fir subtire, mixam bine. Faina cernuta cu cacao si praful de copt se adauga peste compozitia de oua amestecand usor. Tapetam o tava 25/30 cm cu hartie de copt, turnam compozitia in ea, tava o punem in cuptorul preincalzit la foc mic pt 20-25 minute. Facem testul cu scobitoarea, se lasa blatul la racit.

Pregatim budincile conform instriuctiunilor de pe plic, doar ca vom inlocui laptele cu suc fanta.

Intr-un vas mixam branza de vaci cu unt, zahar pudra si esenta de vanilie, pana crema devine pufoasa. Intindem crema peste blatul rece apoi turnam deasupra budinca de fanta calduta.

Punem prajitura la rece 2-3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fanta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilie