Prajitura Figaro

de Lavinia in Prajituri, 11 Sep 2013 | 29527 vizualizari

COMENTARII (40)

Lavinia 1

11.09.2013, 19:27

Nelly multumesc

Lavinia 1

11.09.2013, 19:28

Andreea ,cu drag

T I M E A 1

11.09.2013, 19:31

Una din prajiturile mele preferate

Lavinia 1

11.09.2013, 19:39

Timea

Rocsi 1

11.09.2013, 19:58

Prajitura din asta mananc in nestire asa mult imi place

Lavinia 1

11.09.2013, 20:10

Rocsi si noi la fel ,abia am reusit sa ii pastrez 2 bucatele si iubitului meu

RuxyRux 1

11.09.2013, 20:46

Ce prajitura frumoasa!

nilgun 1

11.09.2013, 22:13

yummyyyyy ce buna e

Cris2711 1

12.09.2013, 00:11

total pe gustul meu

Lavinia 1

12.09.2013, 12:46

Multumesc frumos

susu 1

17.10.2013, 21:22

Lavinia sunt multe retete de prajitura figaro pe net insa pe-a ta am ales-o dintre toate. Mi se pare cea mai potrivita, blat subtirel, umplutura multa, prajitura se baga de la inceput cu gemul si bezeaua nu se da ceva vreme blatul la cuptor inainte. Cumnata mea de cand m-a zapacit ca ea face prajitura asta si acum i-a venit randul si la mine. Am facut niste gem de caise aromat, o minunatie. Saptamana viitoare o fac si revin cu impresii.

Lavinia 1

18.10.2013, 13:52

Iti multumesc din suflet si ma bucur tare mult ca ti-a placut Noua ne place foarte mult ,te astept cu impresii

andree99a 1

30.01.2014, 20:27

E geniala >

Lavinia 1

01.02.2014, 12:52

multumesc!

susu 1

29.01.2015, 15:51

Dupa cum am promis am revenit cu impresii cam tarziu dar abea acum am reusit s-o fac. Rezultatul ? minunata nu regret ca am ales sa incerc reteta ta delicioasa. Eu sunt inebunita dupa gemul cu caise si eu il fac si mai acrisor deobicei. Eu am ales sa macin o parte din nuci si restul le-am maruntit dar nu prea mult ca sa se simta bucatele de nuci. Am mai pus si putina coaja de portocala in blat si am folosit unt in loc de margarina. http://www.bucataras.ro/retete/praitura-figaro-68498.html

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu blat de nuca, foi de napolitana si caramel