Prajitura " Gabriela"

de RuxyRux in Prajituri, 1 Apr 2012 | 21241 vizualizari

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

01.04.2012, 20:49

Aziz...multumesc scumpo pup

RuxyRux 1

01.04.2012, 20:49

Motan...buna bunuta

RuxyRux 1

01.04.2012, 20:50

Inisor...mmmmm .....sa stii ca da puuup draga mea

gaby_duceag 1

01.04.2012, 20:50

Nu stiu cat de buna o fi, ca n-am gustat, dar numele e exceptional, de nota 10!

RuxyRux 1

01.04.2012, 20:50

angyb, multumesc

RuxyRux 1

01.04.2012, 20:51

Gabyta...sa stii ca la tine m-am gandit prima cand am postat-o...de era ziua ta o primeai in dar

RuxyRux 1

01.04.2012, 20:52

Oana pisicuta...sa stii ca merita

RuxyRux 1

01.04.2012, 20:52

Diuta...puuuup cu mare drag...e chiar deosebit de delicioasa

RuxyRux 1

01.04.2012, 20:53

Delicioasa Rocs mic si dulce...multumesc si mie imi era door de tine

RuxyRux 1

01.04.2012, 20:54

Simona...nu stiu daca e cea mai faina prezentare...dar gustul e unul grozav...pup...si multumesc

RuxyRux 1

01.04.2012, 20:54

Daria esti tare draguta...multumesc

Lau 1

01.04.2012, 21:31

primesc si eu o feliuta

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:31

Sigur Lau...cu drag si multumesc

Bya Ralu 1

02.04.2012, 09:43

mai primesc si eu ceva?

kukibella 1

02.04.2012, 10:07

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:24

imi place am trecut la fav

missy 1

02.04.2012, 21:40

Felicitari pentru stilul clar si explicit cu care ai descris etapele prapararii prajiturii! Pacat ca nu am vazut-o de ieri, a fost ziua sotului meu si eram in cautarea unei prajituri spectaculoase, insa , asa cum mai spunea cineva, am trecut-o pe lista pentru Paste.

RuxyRux 1

04.04.2012, 19:09

Multumesc si sper sa va placa...eu zic ca e deosebita!

corinacamelia 1

26.01.2015, 19:23

Excelent descrisa reteta, am facut-o si mi-a iesit din prima. Pare dar nu e chiar asa de greu de facut iar gustul deosebit merita tot efortul. Pana si micul meu mofturos a savurat-o cu placere...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie