Prajitura glazurata (cu fructoza)

de ionela2682 in Prajituri, 16 Feb 2012 | 8361 vizualizari

COMENTARII (20)

DIANA B 1

16.02.2012, 14:51

Minunat , minunat ptr c-ai trecut si cantitatile de fructoza , sa stie si amaratii care poseda diabetul

ionela2682 1

16.02.2012, 14:56

Am folosit fructoza pentru prima data..si chiar a iesit o prajitura excelenta ..nici nu se simtea ca am folosit fructoza..cam scumpa de altfel

Miha 1

16.02.2012, 15:38

Faina prajitura!

alldaycooking 1

16.02.2012, 15:57

imi place foarte mult!

ionela2682 1

16.02.2012, 16:12

Sa stiti ..chiar e buna!!

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 16:17

ce bine arata

Lau 1

16.02.2012, 16:45

imi place

diaconta 1

16.02.2012, 17:15

minunata

ionela2682 1

16.02.2012, 17:35

MULTUMESC!

RuxyRux 1

16.02.2012, 18:01

Sa-ti fie sanatoasa soacra Ionela...are diabet sau are grija mai multa?...arata grozav !

ionela2682 1

16.02.2012, 18:16

A avut cancer la san iar in urma operatiei a ramas fara unul ....de atunci are mare grija ce mananca si tine un regim drastic!!

RuxyRux 1

16.02.2012, 18:17

Ups...sanatate maxima!

MotanLaOale 1

16.02.2012, 18:39

buna buna

iry-gabriela 1

16.02.2012, 19:21

sanatatea mai presus de toate

Rocsi 1

16.02.2012, 20:33

La multi ani soacrei tale!!!

mirela0911 1

16.02.2012, 21:08

Foarte buna!

Sim0na 1

16.02.2012, 21:24

La multi ani sarbatoritei! Prajitura arata foarte bine!

naomy 1

17.02.2012, 01:51

imi place , buna tare

marieta 1

19.02.2012, 01:36

la multi ani soacrei tale!! dar as avea o intrebare;ciocolata alba si neagra pentru glazura este tot cu fructoza?eu am incercat sa topesc ciocolata fara zahar si nu mia reusit.s-a solidificat!!

jolygina 1

19.02.2012, 10:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si frisca