Prajitura Hawaii

de leoflori in Prajituri, 8 Iun 2009 | 3132 vizualizari

 

pufoasa, aromata, delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva mare cockteil de fructe (ananas,papaia,mango,banana)150 gr. unt la temperatura camerei150 gr. zaharun varf sare2 oua250 gr. faina2 lingurite praf de copt4 Linguri suc lamaieunt pentru uns forma + gris pentru tapetat formaGlazura : 200-250 gr.zahar pudra + compotul din conserva (trebuie sa aiba o consistenta vascoasa)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Hawaii:

Scurgem fructele si le taiem cubulete.
Frecam untul cu zahar si sare, adaugam ouale si amestecam pana se dizolva zaharul.
Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in amestecul de unt-oua-zahar.
La sfarsit adaugam sucul de lamaie si fructele.
Turnam compozitia in forma unsa si tapetata cu gris, nivelam si coacem la 200 grade cca 50-60 minute.

Lasam la racit, preparam glazura si o turnam peste prajitura.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura Hawaii 4337
retete culinare - Prajitura Hawaii 4338
retete culinare - Prajitura Hawaii 4339
retete culinare - Prajitura Hawaii 4340
retete culinare - Prajitura Hawaii 4341
retete culinare - Prajitura Hawaii 4342

COMENTARII (3)

Bucataras Dragos 1

10.06.2009, 19:32

cred ca e delicios!

leoflori 1

10.06.2009, 21:16

se "topeste" imediat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: