Prajitura ingerilor

de ianculubita in Prajituri, 30 Iul 2013 | 4894 vizualizari

 

De prajitura ingerilor ati auzit??i se spune asa pentru ca este alba,pufoasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 100g faina
  • 225g zahar pudra
  • 8albusuri
  • 1lingurita zeama de lamaie
  • coaja rasa de lamaie
  • 1lingurita esenta de vanilie sau migdale
  • fructe de padure
  • Sos
  • 300ml lapte
  • 3galbenusuri
  • 1lingura zahar pudra
  • esenta de vanilie sau migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ingerilor:

Batem bine albusurile cu zama de lamaie,un praf de sare ,iar dupa ce spuma sta in creste,adaugam zahar cate putin,adaugam esenta,faina cernuta si amestecam cu o spatula;rasturnam in forma de copt si lasam la cuptor la foc mic 30min;in acest timp facem sosul;punem laptele intr-un vas,il aducem la punctul de fierbere,dam deoparte,turnam in fir galbenusurile frecate cu zahar si amestecam bine;punem vasul in bain-marie si continuam prepararea pana se ingroasa putin dar fara sa clocoteasca iar la sfarsit adaugam esenta.

Dupa ce s-a copt prajitura si racit,o rasturnam pe platou,o pudram cu zahar si servim felii cu sos deasupra si fructe de padure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ingerilor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză şi jeleu de zmeură