Prajitura inteligenta

de madi_marin in Prajituri, 6 Oct 2010 | 22995 vizualizari

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

07.10.2010, 20:58

foarte buna o fac si eu de ceva timp a ta arata delicioasa hmmmmm

Adinacarla 1

09.10.2010, 15:06

un deliciu

daniela11 1

11.10.2010, 15:58

O DAU LA RECE SAU LA TEMPERATURA CAMEREI TE ROG RASPUNDE-MI URGENT EU AM FACUT-O ACUM DAR CAND PUN MANA ASA PE EA E CAM MOALE ASA TREBUIE SA FIE? URGENTTTTTTTTTTTTTTT

kamy 1

11.10.2010, 16:34

o lasi sa se raceasca la temp camerei

daniela11 1

11.10.2010, 16:36

DAR S-A ALES ASA DEASUPRA OARE DE CE?
CRED CA NU MI-A IESIT ORI OULE NU AU FOST BUNE NU STIU?SA MA INVETE CINEVA PLEASE

kamy 1

11.10.2010, 16:36

dup aceea poti sa o bagi in frigi.....fff moale nu trebuie sa fie...ai lasat-o o ora la foc mic in cuptor?oricum cand se raceste se mai intareste

daniela11 1

11.10.2010, 16:37

ORI TREBUIA INVARTITA BINE COMPOZITIA SAU LA FOC MAI MARE ASTEPT RASPUNS

daniela11 1

11.10.2010, 16:39

DA AM LASAT-O O ORA LA FOC FFF MIC

kamy 1

11.10.2010, 16:39

DANIELA 11 ...TI-AM RASPUNS..............LAS-O SA SE RACEASCA...SI APOI VEZI CE-I CU EA

kamy 1

11.10.2010, 16:40

ARE CREMA ...NORMAL SA FIE MOALE CALDA

daniela11 1

11.10.2010, 17:00

MS SI SCUZE DACA TE-AM STRESAT, ASA INTRU EU IN PANIK SCUZE

kamy 1

11.10.2010, 17:06

nu m-ai stresat deloc...am scris cu lit mari deoarece am crezut ca nu vezi ca ti-am raspunssper sa iasa praji

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Alba ca zapada