Prajitura japoneza

de Panacris in Prajituri, 19 Noi 2012 | 27715 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

19.11.2012, 19:59

Ne facea mama in copilarie.Noi ii ziceam chinezoaica

Ela68 1

19.11.2012, 20:02

imi facea si mie mama, dar nu era nici japoneza, nici chinezoaica, era "prajitura cu glazura"

e super !

Bunica 1

19.11.2012, 20:03

Chinezoaica este cu glazura de galbenus+zahar+nuca.Asta e cu totul altceva si e .......bunaaaa!

diaconta 1

19.11.2012, 20:04

exista multe variante la prajitura asta

Panacris 1

19.11.2012, 20:04

Buni

Geanina87 1

19.11.2012, 20:04

Ce buna trebuie sa fie

andreea_angelo 1

19.11.2012, 20:04

imi place place!!

Panacris 1

19.11.2012, 20:04

Rocsi, chinezoaica sau japoneza, e super delicioasa

Panacris 1

19.11.2012, 20:05

Ela68

Valclaudia 1

19.11.2012, 20:12

ce fain arata!

Sim0na 1

19.11.2012, 20:15

Japoneza asta-i fix pe gustul nostru!! Am salvat reteta!

Cris2711 1

19.11.2012, 20:15

ma tenteaza sa o prepar si eu,super Cris

MotanLaOale 1

19.11.2012, 20:16

Lavinia 1

19.11.2012, 20:26

ANNA_46 1

19.11.2012, 20:51

Foarte buna prajiturica

Lau 1

19.11.2012, 20:56

marinicayou10 1

20.11.2012, 00:18

Delicios

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 10:09

bunatate de prajitura

AnyCostescu 1

21.11.2012, 14:47

arata super imi ploua in gura

mamaieelena 1

21.11.2012, 21:49

Teo 1

04.12.2014, 21:04

Imi place! crema din galbenusuri este consistenta dupa coacere?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Gemenii"