Prajitura Kinder Pingui

de leoflori in Prajituri, 11 Iun 2009 | 72819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crema :
  • 700 ml. frisca lichida
  • 1 plic gelatina instant (10 gr.)
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri miere
  • 1/2 lingura esenta vanilie
  • Glazura 1 ( se pune peste Crema)
  • 120 gr. ciocolata menaj (eu am pus 240)
  • 70 gr. unt (140)
  • 1 lingura apa (2)
  • 2 linguri ulei (4)
  • Glazura 2 ( pt. finisare)
  • 220 gr. ciocolata menaj
  • 100 gr. unt
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura apa
  • 1 lingura zahar pudra
  • Eu am facut intai glazurile, ca sa aiba timp sa se raceasca.
  • Blatul :
  • 2  foi pandispan din comert
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Kinder Pingui:

Glazura 1:


Toate ingredientele se amesteca pe foc (eu la bain-marie), topindu-le fara a le fierbe. Se da la racit ( nu in frigider).



Glazura 2 se face la fel ca si Glazura 1.


Crema :


se mixeaza frisca bat, se adauga gelatina (care a fost pusa dinainte la inmuiat). Se adauga laptele, mierea si esenta de vanilie. se mixeaza bine.


Ordinea asamblarii: Foaie + Crema jumatate + Glazura 1 + Crema restul + Foaie + Glazura 2


Nivelam cu un cutit umed. Dupa ce se pune Glazura 1 peste crema, se da putin prajitura la congelator (5 minute). Peste glazura intarita punem lingura cu lingura crema, foaia si glazura 2. Se da iar putin la congelator. Se taie cu un cutit inmuiat in apa fierbinte.






 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura Kinder Pingui 4455
retete culinare - Prajitura Kinder Pingui 4456
retete culinare - Prajitura Kinder Pingui 4457
retete culinare - Prajitura Kinder Pingui 4458
retete culinare - Prajitura Kinder Pingui 4459
retete culinare - Prajitura Kinder Pingui 4460
retete culinare - Prajitura Kinder Pingui 4461

COMENTARII (8)

mamidesara 1

10.03.2010, 15:17

doamneeee cum arata

mena29 1

18.07.2010, 16:26

ce bunatate,cum de am ratat-o?

elena1988 1

05.03.2011, 10:45

o sa incerc reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!