Prajitura Kinder Pingui

de lacrimioara in Prajituri, 1 Aug 2011 | 18945 vizualizari

COMENTARII (23)

mirela0911 1

02.08.2011, 07:40

foarte buna prajitura

Sidy 1

02.08.2011, 08:29

Cred ca prajitura Laurei Laurentiu a facut inconjorul tarii Cine a vrut o prajitura delicioasa, sigur a facut-o...
E minunata !

Corinuta 1

02.08.2011, 08:36

Bine ai revenit Lacri! Buna prajiturica ai facut! Eu prefer originalul

Lau 1

02.08.2011, 08:43

place

marcela1979 1

02.08.2011, 09:20

imi place

RuxyRux 1

02.08.2011, 11:02

Ce frumoasa!!!! Bine ai revenit Lacri...fericito cu marea aproape

adry88 1

02.08.2011, 11:38

vreau si eu k e super buna

MotanLaOale 1

02.08.2011, 12:05

LUK 1

02.08.2011, 12:29

sigur e delicioasa praji..bine ai revenit..ce dor imi e si mie de mare

marieta 1

02.08.2011, 12:32

foarte buna!!!!!!!

divainbucatarie 1

02.08.2011, 14:31

La Ancuta 1

02.08.2011, 14:45

Rocsi 1

02.08.2011, 14:55

ce prajiturica buna

lacrimioara 1

02.08.2011, 15:47

va multumesc fetelor

alinutzika 1

02.08.2011, 16:11

tare buna

lilik 1

02.08.2011, 16:54

un deliciu prajiturica asta

aziz 1

02.08.2011, 17:00

Cris2711 1

02.08.2011, 17:59

vreau si eu

Bunica 1

02.08.2011, 23:12

Delicioasa !

ionela2682 1

06.08.2011, 13:16

alina2605 1

29.01.2014, 16:22

ce dimensiune are tava in care ai copt foile? multumesc

lacrimioara 1

30.01.2014, 12:56

tava avea 20/30 cam asa cu placere

Dianora 1

02.02.2014, 16:45

Delicioasa prajitura!Am facut-o doar ca mie imi plac dulciurile mai aromate si atunci am adaugat 2 fiole de esenta de rom in blat si 2 esente de vanilie in crema.Recomand reteta tuturor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme