Prajitura la pahar

de gaby_gabytza in Prajituri, 23 Mar 2013 | 4844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 esenta rom
  • un praf sare
  • 1/2 praf de copt
  • sirop
  • compot visine
  • crema
  • 200 ml frisca
  • 1 plic nesscafe
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura capuccino
  • decor
  • dulceata de mure
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura la pahar:

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pana devine o crema. Adaugam albusurile amestecate cu esenta si cacaoa, faina si praful de copt. Le mixam inca 3 minute impreuna si rasturnam intr-o tava lata (eu am folosit tava de la aragaz) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Dupa lasam sa se raceasca

Topim lingura de unt si il adaugam peste plicul de nescafe dizolvat in lingurile de lapte. Omogenizam si adaugam peste frisca mixata cu lingura de capuccino.

Dupa ce s-a racit blatul il insiropam cu o lingura usor pe toata suprafata. Lasam cateva minute sa traga siropul si incepem sa taiem cerculete din blat cu ajutorul unui pahar.

Incepem sa asezam in pahare-un rand blat-crema-blat-crema si la sfarsit adaugam putina dulceata de mure.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura la pahar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida, la microunde