Prajitura magica

de madi_marin in Prajituri, 30 Dec 2010 | 6682 vizualizari

 

Reteta preluata de pe site-ul ,,www.e-retete.ro,,

 

INGREDIENTE

  • 110 g unt topit sau margarina
  • 140 g pesmet de biscuiti
  • 65 g nuca de cocos alba sau colorata
  • 170 g ciocolata rasa mare
  • 100 g nuca maruntita
  • 400 ml lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura magica:

Intr-o tava cu dimensiunea 17/25 cm( se poate sa fie si 20/20 cm) se pun ingredientele in ordinea din lista. Straturile se pot nivela cu o lingura daca e nevoie.

Se coace cam 30-35 de minute la foc potrivit.

Se taie numai dupa racirea completa, de preferat a doua zi.

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura magica-0
Prajitura magica-1
Prajitura magica-2
Prajitura magica-3
Prajitura magica-4

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

09.01.2011, 16:25

Acum am citit comentariile, c-ai zis ca e dulce. A mea nu a fost. Eu am facut laptele condensat acasa din doua cesti lapte praf+o ceasca zahar pudra, 60 gr unt si 150 ml apa fierbinte. A fost perfecta.

madi_marin 1

10.01.2011, 09:29

gaby....ma bucur mult ca a fost buna praji.... a mea a fost dulce tare...si eu tot in casa am facut laptele condensat...dar a iesit de faceai diabet instantaneu..... o sa fac si dupa reteta ta....

zgitia 1

27.08.2011, 21:29

Delicioasa si simplu de facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04