Prajitura magica

de madi_marin in Prajituri, 30 Dec 2010 | 10874 vizualizari

 

Reteta preluata de pe site-ul ,,www.e-retete.ro,,

 

INGREDIENTE

  • 110 g unt topit sau margarina
  • 140 g pesmet de biscuiti
  • 65 g nuca de cocos alba sau colorata
  • 170 g ciocolata rasa mare
  • 100 g nuca maruntita
  • 400 ml lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura magica:

Intr-o tava cu dimensiunea 17/25 cm( se poate sa fie si 20/20 cm) se pun ingredientele in ordinea din lista. Straturile se pot nivela cu o lingura daca e nevoie.

Se coace cam 30-35 de minute la foc potrivit.

Se taie numai dupa racirea completa, de preferat a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura magica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

09.01.2011, 16:25

Acum am citit comentariile, c-ai zis ca e dulce. A mea nu a fost. Eu am facut laptele condensat acasa din doua cesti lapte praf+o ceasca zahar pudra, 60 gr unt si 150 ml apa fierbinte. A fost perfecta.

madi_marin 1

10.01.2011, 09:29

gaby....ma bucur mult ca a fost buna praji.... a mea a fost dulce tare...si eu tot in casa am facut laptele condensat...dar a iesit de faceai diabet instantaneu..... o sa fac si dupa reteta ta....

zgitia 1

27.08.2011, 21:29

Delicioasa si simplu de facut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura coco-vanilla