Prajitura Marius

de Sidy in Prajituri, 23 Iul 2010 | 26374 vizualizari

COMENTARII (19)

nadina73 1

23.07.2010, 15:20

e la favo deja cu nuca e grozava 5 furcu

mena29 1

23.07.2010, 15:43

Sidy,ce-mi faci,imi dai de lucru,musai trebuie probata daca o cheama ca pe sotul meu

madi_marin 1

23.07.2010, 16:36

Corinuta 1

23.07.2010, 16:40

Rocsi 1

23.07.2010, 18:28

imi place ..si cu budinca si nuci..super

Bucataras Medi 1

23.07.2010, 18:56

ce bunaciune...................grozava de buna trebuie sa mai fie....................

Ina 1

23.07.2010, 20:59

5 furci, Sidy

Julie 1

24.07.2010, 11:12

Buna tare cred ca a fost!

silvi0ara 1

24.07.2010, 11:15

Sper ca mai ai ca si eu vreau.

jolygina 1

24.07.2010, 15:16

sidy am salvat reteta trebuie sa o fac foarte curand ,pe sotul meu il cheama marius

Sidy 1

03.11.2013, 07:54

Multumesc ca mi-ati reamintit de ea...e asa de bunaaaaa

alisya 1

04.11.2013, 21:47

super,super buna

Ligia Bxl 1

28.01.2014, 20:52

arata bine,asa se numeste sau e ptr cineva anume marius?

Khristiana 1

28.01.2014, 21:09

Glazura de cacao cum se face?

Sidy 1

29.01.2014, 07:54

Comanligia eu asa stiu prajitura aceasta, sub aceasta denumire....
Glazura :
- 8 linguri zahar praf
- 2 linguri cacao
- 2 linguri ulei
- 3 linguri apa fierbinte

Se amesteca toate ingredientele si se foloseste imediat deorece cu cat sta mai mult glazura, cu atat se ingroasa mai tare.

Gergiana S 1

29.01.2014, 08:05

trebuie incercata, arata minunat

borachito 1

29.01.2014, 10:26

glazura de cacao se ia din comert...

Pushaa 1

29.01.2014, 11:09

buna tare!

Sidy 1

31.01.2014, 06:34

borachito - ai dreptate ! Dar e plina de E-uri...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata si frisca