Prajitura marmorata cu budinca

de angyb in Prajituri, 21 Noi 2012 | 5192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 50 ml ulei
  • 1 plic de drojdie pt.dulciuri(praf de copt)
  • 2 linguri de cacao
  • 500 ml lapte
  • 1 plic de budinca de vanilie
  • 2 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura marmorata cu budinca:

Pentru inceput pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic si o lasam sa sa raceasca acoperita cu o folie alimentara.

Separam albusurile de galbenusuri.

Batem spuma albusurile dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devine tari ca si la bezea.Adaugam galbenusurile ,uleiul ,faina alba,drojdia si cacao amestecand mereu.

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar cu ajutorul unei linguri punem gramajoare de budinca.

Dam tava la cuptor preincalzit 35-40 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura marmorata cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

21.11.2012, 19:24

Mmmm ce imi place

angyb 1

21.11.2012, 20:18

Multumesc la toata lumea

mamaieelena 1

21.11.2012, 21:28

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Yugoslavia