Prajitura marmorata cu mere si piersici

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 9 Aug 2010 | 5009 vizualizari

 

am primit o tava noua si i-am facut inaugurarea :D

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar faina
  • 1 praf de copt
  • cacao
  • persici
  • mere
  • esenta de vanilie
  • ciocolata alba
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura marmorata cu mere si piersici:

Batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem faina, praful de copt si esenta , mixam pana se omogenizeaza compozitia.

Tapetam forma de copt cu hartie sau faina si pe fundul ei punem felii de mere si piersici.

Oprim din copozitia rezultata 2 linguri pe care le amestecam cu o lingura de cacao.

  Turnam peste piersici si mere  compozitia rezultata, apoi cea de cacao, iar cu ajutorul unei furculite imprastiem prin toata tava si dam la cuptor cateva minute.

Intre timp taiem mere sipiersici cubulete.

Scoatem tava din cupotr si punem merele si piersicile cubulete ( procedam asa pt a nu se duce la fund) si mai dam cam 225 de minute la cuptor.

Dupa ce s-a racit rasturnam blatul, [unem ciocolata alba rasa deasupra si nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura marmorata cu mere si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.08.2010, 07:29

rocsi, prinde, bunica multumesc, nadina, multumesc, prinde si turivka ms msina medi msmena prinde si tulalyana te invit la o felie ca stai aproape

Corinuta 1

11.08.2010, 00:33

Arata tare bine!5 furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

11.08.2010, 11:47

corina, ms frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni