Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Galbenusurile le frecam cu zahar pana se albesc ,apoi incorporam ,faina,grisul,cacao,laptele,uleiul,praful de copt si la sfarsit cu o lingura incorporam albusurile batute spuma.
Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt si intindem compozitia.O coacem la foc mic spre mediu pe treapta de sus.
Ne ocupam de crema:
Gelatina o punem la inmuiat in lapte apoi o incalzim 2 secunde la microunde.O incorporam in laptele condensat ,apoi batem frisca bine cu un plic de intaritor si o incorporam in laptele condensat.O lasam putin sa se inchege cat se raceste blatul.Cand blatul e gata il taiem in 2 indepartam hartia de copt si punem crema la mijloc.
O lasam la rece cel putin 3 ore.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult