Prajitura "Paradis tropical"

de ela in Prajituri, 20 Sep 2011 | 6683 vizualizari

 

in 15septembrie am implinit 4ani de casnicie....asa ca am vrut ceva dulce....si cum imi plac tare mult mixurile de prajituri cu fructe de la dr Oetker,am facut una dintre ele...imi place sa adaug cate ceva la ele de fiecare data....acum am adaugat mandarine,frisca si piscoturi....deliciossss.....un paradis tropical ar trebui sa fie si casnicia :))))

 

INGREDIENTE

  • 1cutie mix pentru prajitura PARADIS TROPICAL CU ANANAS
  • 1cutie compot de mandarine
  • 1cutie compot de ananas
  • 200gr piscoturi
  • 50gr unt
  • 200ml smantana  lichida de 35 grasime(sau 32)de la dorna
  • 200ml frisca lichida hulala
  • 150 gr iaurt cremosso de la danone
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Paradis tropical":

Punem biscuitii din cutie in robotul de bucatarie si ii maruntim bine.

Topim untul intr-un vas in care am pus 7linguri zeama de compot de ananas si il amestecam cu biscuitii,omogenizand bine,apoi punem in forma speciala asezata in prealabil pe un platou.Nivelam bine cu ajutorul unei linguri.Dam la frigider pana pregatim crema.

Mandarinele si ananasul le punem la scurs intr-o sita(inainte taiem marunt ananasul).

Punem intr-un vas mixul pentru crema,smantana,frisca si 300ml apa rece si mixam la viteza mica intai,apoi la viteza mare pana se intareste crema.Adaugam iaurtul rece de la frigider si mixam la viteza mica cateva secunde.

Scoatem de la frigider blatul de biscuiti,punem 3linguri de crema deasupra si nivelam bine.Ornam pe margine cu piscoturi,apoi punem mandarinele,crema si nivelam cu ajutorul unei linguri.Punem desupra ananasul.

Fierbem zeama de compot ramasa(daca nu este 300ml,mai adaugam apa).Luam vasul de pe foc si turnam mixul de jeleu,omogenizam bine si lasam sa se raceasca 5minute.Dam la frigider cateva ore,apoi scoatem forma de carton din jurul tortului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Paradis tropical"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas