Blat:
Crema:
In plus:
Blat: Ungi o tava cu margarina si pui nuca prajita, atat cat sa acopere toata suprafata tavii. Pregatesti blatul din 7 albusuri batute cu 7 linguri zahar, 7 linguri de nuca macinata, cele 3 linguri de faina si praful de copt.
Torni compozitia obtinuta peste nuca din tava si o dai la cuptor, la foc potrivit.
Cand e copt blatul il rastorni si pui peste el crema de ciocolata, apoi asezi biscuitii inmuiati in cafea.
Crema: Cele 7 galbenusuri le amesteci cu 7 linguri de zahar si cu 3 linguri apa, le pui pe baie de aburi si le fierbi pana se ingroasa putin.
Cand e gata crema, lasi amestecul la racit, apoi pui frisca batuta si amesteci bine pana la omogenizare.
Pui crema peste biscuiti, ornezi prajitura cu cacao si o lasi la frigider 2 ore.