Prajitura pufoasa cu mere si pere

de Rocsi in Prajituri, 30 Oct 2015 | 4222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri lapte
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 mere potrivite
  • 2 pere potrivite
  • 1 lingurita rasa scortisoara macinata
  • 1/2 lingurita anason macinat
  • un praf de sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu mere si pere:

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare si le dam la rece.
Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam uleiul, apoi laptele.
Amestecam faina cu praful de copt, le adaugam peste compozitia de galbenusuri.
Albusurile le incorporam usor, cu ajutorul unei palete.
Curatam merele, perele, le taiem cubulete.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, de 22/24 cm, turnam compozitia obtinuta si o nivelam.
Punem din loc in loc fructele, deasupra presaram scortisoara si anasonul.
Introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
O lasam pana se rumeneste si este coapta, 25-30 de minute dureaza.
Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam sa se racoreasca si servim.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu mere si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Rocsi 1

01.11.2015, 19:58

Mirela, multumesc

Rocsi 1

01.11.2015, 19:58

Multumesc Dantes

Rocsi 1

01.11.2015, 19:58

Multumesc Simona

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni