Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Va aduc aceasta prajitura foarte pufoasa cu fructe chiar daca nu am poze de final. Nu am mai apucat nici o bucatica sa ii fac o prezentare asa cum trebuie.
Puteti folosi orice fel de fruct.
Prajiturica asta este foarte simpla si eu zic ca este o prajitura ieftina . De asemena creste foarte bine si astfel avem o prajitura pufoasa care cu cat sta mai mult cu atat se face mai buna .
Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .
Adaugam uleiul , praful de copt si faina .
Amestecam pana cand se omogenizeaza bine .
Intr-o tava unsa cu unt turnam compozitia .
Piersicile spalate si lasate sa se usuce le-am taiat in felii de aproximativ 1 cm latime .
Le asezam in tava deasupra aluatului si dam la cuptorul incins la 180 grade . Am folosit o tava de 20x30 cm .
Verificati dupa 20 minute daca este copt blatul .
Lasati sa se raceasca , pudrati cu zahar si serviti.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult