Prajitura pufoasa cu prune

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 11 Apr 2012 | 14416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 250 g zahar
  • o jumatate de praf de copt
  • vanilie
  • zeama de la o lamaie potrivita
  • coaja de lamaie
  • ¾ de cana de cafea, cu ulei
  • Prune (eu am avut din compot)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu prune:

Se bate albusul spuma, dupa care se adauga zaharul si se bate in continuare

Peste albusul batut cu zahar se adauga galbenusurile, faina, uleiul,vanilia si praful de copt stins cu zeama de lamaie

Se toarna totul in tava si se pun prunele deasupra,

Se baga la cuptor si se lasa pana trece testul cu scobitoarea

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura pufoasa cu prune 157310
retete culinare - Prajitura pufoasa cu prune 157311
retete culinare - Prajitura pufoasa cu prune 157312
retete culinare - Prajitura pufoasa cu prune 157313
retete culinare - Prajitura pufoasa cu prune 157314
retete culinare - Prajitura pufoasa cu prune 157318
retete culinare - Prajitura pufoasa cu prune 157319

COMENTARII (31)

oana_pisicutza16 1

19.09.2013, 19:34

nu stiu sa iti zic de ce...am facut-o de foarte multe ori si de fiecare data mi-a iesit

Nykola 1

20.09.2013, 18:20

a mea e la cuptor acum , sper sa-mi iasa

oana_pisicutza16 1

25.09.2013, 13:14

sigur a iesit ceva gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21