Prajitura pufoasa "Mary"

de adriana_bobu in Prajituri, 16 Dec 2010 | 9664 vizualizari

 

Este o prajitura usoara si intr'adevar pufoasa pe care o am de la o prietena....Mary

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 20 linguri faina
  • 8 linguri lapte
  • praf de copt
  • esenta vanilie
  • 3-4 mere
  • 100 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa "Mary":

Se bat albusurile spuma adaugand treptat zaharul pana rezulta o bezea. Se pun unul cate unul galbenusurile continuind mixarea si apoi se adauga uleiul cate putin si de asemenea laptele . In final se pune faina, esenta de vanilie si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se pune compozitia in tava captusita cu hartie de copt si se presara stafidele si merele taiate felii mici si subtiri .Se lasa la foc potrivit cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa "Mary"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

katylyn 1

19.12.2010, 15:23

adriana_bobu 1

19.12.2010, 20:23

mena, katylyn

michelle_13 1

03.02.2011, 00:11

Am facut prajitura ta astazi, foarte buna si pufoasa>>>>.de minune... Merita facuta si a 2 oara>>.<<<3

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine