Prajitura ''ramasita''

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Ian 2014 | 1056 vizualizari

 

Nu stiam ce denumire sa-i dau,deoarece mi-a ramas oare`ce cremute,niste piscoturi,aveam un compot si uite asa am executat o prajiturica din ''ramasite''

 

INGREDIENTE

  • cantitati variabile ca mi-a ramas de ici,de colo
  • creme ole de vanilie cu unt si smantana
  • creme ole de ciocolata cu unt si smantana
  • 6-7 piscoturi
  • zeama de compot de cirese
  • cateva cirese din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ''ramasita'':

Cremele le pregatim cum am exemplificat la tortul aniversar..aici reteta http://www.bucataras.ro/retete/tort-aniversar-55400.html.In plus am adaugat unt frecat bine,cat mai spumos,de preferat sa fie unt cu peste 80% grasime.....

Piscoturile le inmuiem in zeama de la compot,le asezam intr-un vas deasupra punem crema de vanile si ciocolata,''aruncam'' cateva cirese din compot si gata-i prajitura din ''ramasite''....Sigur nu sa va apucati voi sa faceti ''ramasita ''din  asta,dar sigur v-ati confruntat cu ramasite de genul asta..e doar o idee.......mie asta mi-a debitat,poate voi aveti alte idei,dar de aia suntem aici sa ne inspiram,sa tragem cu ochiul unul de la altul...ma opresc ca iar o lalai mult si nu se mai intelege ce am vrut de fapt sa zic....

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura ''ramasita''-0
Prajitura ''ramasita''-1
Prajitura ''ramasita''-2
Prajitura ''ramasita''-3
Prajitura ''ramasita''-4
Prajitura ''ramasita''-5
Prajitura ''ramasita''-6
Prajitura ''ramasita''-7

COMENTARII (18)

Rux 1

01.01.2014, 23:29

Ce deliciu Cleme draga mea! La multi ani!

Ela68 1

01.01.2014, 23:30

asta-i toata a mea , stii ca ti-am zis

Dana Cristea - pusikmea 1

02.01.2014, 09:10

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04