Prajitura rapida

de ana in Prajituri, 21 Iun 2010 | 12289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 7 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • Pentru sirop
  • 200 ml lapte condensat
  • 4 linguri de cacao
  • 50 gr unt
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri de nuca de cocos
  • Pentru decor
  • 100 gr nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida:

Pregatim blatul:

Batem spuma albusurile ,apoi adaugam zaharul putin cate putin,adaugam  galbenusurile,faina si praful de copt stins in otet.

Coacem intr-o tava micuta la foc mediu.

Intre timp pregatim siropul:

Intr-o craticioara la foc mic punem laptele condensat,untul ,cacao ,laptele le clocotim 2-3 minute si la sfarsit adaugam nuca de cocos.

Cand blatul s-a copt bine il scoate il taiem cuburi si turnam siropul fierbinte.Apoi presaram nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

ana 1

23.06.2010, 07:29

Liana si eu tot acasa o faceam foarte des si mi-am amintit de ea ,intr-adevar este foarte buna!

nadina73 1

26.06.2010, 16:24

tarziu adr am ajuns stiam ca undeva am promis furcile si nu erau si stiu ca la o retata de a ta si acuma caut sa reglez conturile5 furcu si merg la urmatoarea

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 10:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
bomboane raffaello