Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Blat:
Umplutura:
Separam albusurile de galbenusuri.Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc,adaugam smantana,albusurile batute spuma,coaja de lamaie,vanilia si faina amestecata cu praful de copt.
Punem jumatate din compozitie in tava tapetata cu folie si dam la cuptor pana se intareste putin.Intre timp amestecam branza de vaci cu zaharul pudra,coaja de lamaie,vanilia,oul,stafidele si grisul.
Scoatem tava de la cuptor,adaugam rapid branza si cealalta jumatate de blat si dam iarasi la cuptor pentru 35 de min.(Testul scobitorii)
O lasam la racit si o pudram cu zahar farin.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult