Prajitura Rapida Cu Mar

de Valyvalentyna in Prajituri, 18 Iun 2014 | 903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mar mai maricel,
  • 6 oua,
  • 11 linguri de zahar,
  • 6 linguri de ulei,
  • 7 linguri de faina,
  • 1 praf de copt,
  • 1 pahar de 200 ml suc de fructe de padure.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rapida Cu Mar:

Batem spuma albusurile cu putina sare adaugam si 7 linguri de zahar si mixam pina se formeaza o bezea lucioasa, amestecam galbenusurile cu praful de copt omogenizam bine si adaugam si uleiul apoi adaugam in albusuri amestecind usor dupa care adaugam treptat putin cite putin din faina pina o punem pe toata amestecid de sus in jos{cu grija}.

Marul il curatam de coaja si il taiem feli pe care le asezam pe fundul tavi presaram peste mar si restul de zahar apoi turnam compozitia, bagam la cuptorul preincalzit 175-180 de grade si coacem timp de 30 de min.

Cind este gata lasam un pic sa se raceasca si turnam peste prajitura paharul de suc acoperim cu un servet curat si lasam sa se raceasca bine apoi putem servi. Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura Rapida Cu Mar-0
Prajitura Rapida Cu Mar-1
Prajitura Rapida Cu Mar-2
Prajitura Rapida Cu Mar-3
Prajitura Rapida Cu Mar-4
Prajitura Rapida Cu Mar-5
Prajitura Rapida Cu Mar-6
Prajitura Rapida Cu Mar-7
Prajitura Rapida Cu Mar-8

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

19.06.2014, 09:06

Krystyan Trendy 1

19.06.2014, 09:34

delicioasa

Anett 1

19.06.2014, 12:06

super si usor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20