Prajitura rapida cu parfum de caisa

de Teo in Prajituri, 11 Iul 2010 | 6160 vizualizari

 

Ma imbie parfumul de caisa prin toata curtea; trec pe sub caisi si fructele imi dau tarcoale: ba imi cade una pe umar, ba pe cap ....semn ca trebuie sa "le bag in seama". Si uite asa am trebut la treaba, decat sa le calc in picioare, mai bine la cuptor cu ele....

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 12 linguti de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 1 pahar de smantana
  • 12 linguri de faina (fara "delusor" asa cum ar zice Anisoara)
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 10 caise
  • o mana de visine
  • esenta de vanilie 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida cu parfum de caisa:

Se bat ouale cu zaharul, adaugam uleiul fara sa mai batem, smantana, faina, praful de copt, esenta.

Tapetam tava cu hartie de copt si asezam 2/3 din compozitie. Adaugam in compozitia ramasa lingura de cacao si o turnam in tava. Asezam peste blat feliile de caise taiate pe lungime mai subtiri si visinele.

Se da la cuptor pentru 30-35'. 

TIPS-URI

1

Feliie de caise si visinele nu cad la fundul tavii pentru ca trec greu prin stratul de cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu parfum de caisa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Teo 1

14.07.2010, 22:24

Bunico, astept vizita ; cel putin 2 galeti de rosii gustoase asteapta sa fie daruite !acum gatesc zilnic pt. ''pacientul meu'' si tot timpul imi zice ''as manca....'', iar eu ''execut'' .

Sylvia 1

23.07.2010, 18:18

Excelent arata !

Dana Cristea - pusikmea 1

26.08.2010, 07:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine