prajitura rapida de duminica

de iri_iri in Prajituri, 22 Apr 2012 | 5242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 3 cani de zahar
  • 3 cani de faina
  • 150 ml ulei
  • o esenta de vanilie
  • un borcan de duleata de zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA prajitura rapida de duminica:

  • pentru inceput se separa ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si apoi cu zaharul. Apoi adaugam galbenusurile. Apoi se adauga uleiul ,esenta si faina. Se ia o tava si se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina peste care se adauga 1/2 din compozitie si se da la cuptor15 minute, dupa care se scoate si se adauga dulceata pe toata suprafata de blat si se adauga apoi si cealalta parte de copozitie si se mai da inca 15 minute la cuptor. Dupa ce s-a copt se scoate si se pudreaza cu zahar pudra. Cand se raceste se taie si se serveste la masa ca desert dupa o masa de duminica in familie alaturi si de o cesca de cafea sau chiar lapte. Sa aveti pofta!
 

RETETA IN IMAGINI

prajitura rapida de duminica-0
prajitura rapida de duminica-1
prajitura rapida de duminica-2
prajitura rapida de duminica-3
prajitura rapida de duminica-4
prajitura rapida de duminica-5
prajitura rapida de duminica-6
prajitura rapida de duminica-7
prajitura rapida de duminica-8
prajitura rapida de duminica-9

COMENTARII (13)

BuburuzaBubu 1

23.04.2012, 20:14

yuuumy

Cris2711 1

24.04.2012, 14:11

Sim0na 1

24.04.2012, 19:56

Rapida si buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41