Prajitura rasturnata cu mere

de Andreea Caroline in Prajituri, 16 Oct 2013 | 2300 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta ''Prajitura rasturnata cu pere'' by Angyb >:D< >:D< >:D<

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 150 gr zahar
  • 225 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 mere
  • 200 ml frisca
  • unt ( pentru uns tava)
  • un varf de sare
  • zahar( pentru presarat tava)
  • 50 gr ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rasturnata cu mere:

Albusurile le batem spuma cu un varf de sare.Adaugam apoi zaharul si mixam pana ce acesta s-a topit.Adaugam faina si praful de copt si mixam in continuare.

Ungem o tava cu unt si presaram zahar.Asezam merele taiate felii si turnam compozitia de albusuri.Dam la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade pentru 20-25 minute.

Cand e gata,punem deasupra tavii o farfurie si rasturnam astfel incat merele sa fie deasupra.

Frisca o mixam pana ce devine lucioasa si tare.Ornam prajitura cu frisca.

Separat topim ciocolata cu putina frisca.O lasam sa se raceasca putin si ornam prajitura.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura rasturnata cu mere-0
Prajitura rasturnata cu mere-1
Prajitura rasturnata cu mere-2
Prajitura rasturnata cu mere-3
Prajitura rasturnata cu mere-4
Prajitura rasturnata cu mere-5
Prajitura rasturnata cu mere-6
Prajitura rasturnata cu mere-7
Prajitura rasturnata cu mere-8
Prajitura rasturnata cu mere-9
Prajitura rasturnata cu mere-10
Prajitura rasturnata cu mere-11
Prajitura rasturnata cu mere-12

COMENTARII (20)

Miha

Miha 1

16.10.2013, 16:51

Reteta-Video

Reteta-Video 1

17.10.2013, 12:03

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

17.10.2013, 22:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!