Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
M-am inspirat din reteta ''Prajitura rasturnata cu pere'' by Angyb >:D< >:D< >:D
Albusurile le batem spuma cu un varf de sare.Adaugam apoi zaharul si mixam pana ce acesta s-a topit.Adaugam faina si praful de copt si mixam in continuare.
Ungem o tava cu unt si presaram zahar.Asezam merele taiate felii si turnam compozitia de albusuri.Dam la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade pentru 20-25 minute.
Cand e gata,punem deasupra tavii o farfurie si rasturnam astfel incat merele sa fie deasupra.
Frisca o mixam pana ce devine lucioasa si tare.Ornam prajitura cu frisca.
Separat topim ciocolata cu putina frisca.O lasam sa se raceasca putin si ornam prajitura.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult