Prajitura ,,reciclata''

de Alinutza80 in Prajituri, 16 Iul 2013 | 1374 vizualizari

 

Cum mai mi-a ramas o jumatate de chec pe care nu mai vrea sa il mai manance nimeni,m-am gandit sa fac ceva cu el ca sa il terminam asa ca a iesit o prajitura delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • O jumatate de chec
  • 1 cutie compot de piersici
  • 1 budinca de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ,,reciclata'':

Checul se taie in felii, budinca se prepara conform indicatiilor de pe plic si se lasa la racit. Piersicile se scot si se taie feliute.

Intr-un castron se pune folie alimentara, in care se aseaza un strat de chec, se insiropeaza cu compot, apoi se pune budinca, peste care se aseaza feliutele de piersica si pe urma se pune restul de chec, care se insiropeaza iar cu compot.

Se acopera cu folia si se baga la frigider penru cateva ore. Cand se scoate se desface folia si se rastoarna pe un platou.

Se poate servii cu frisca sau simpla.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura ,,reciclata''-0
Prajitura ,,reciclata''-1
Prajitura ,,reciclata''-2
Prajitura ,,reciclata''-3
Prajitura ,,reciclata''-4
Prajitura ,,reciclata''-5
Prajitura ,,reciclata''-6

COMENTARII (16)

Cris2711 1

16.07.2013, 20:19

delicios recycling-ul asta

Rocsi 1

16.07.2013, 20:51

Bunnn

Alinutza80 1

16.07.2013, 21:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20