Prajitura Rudy

de Lau in Prajituri, 14 Noi 2011 | 2812 vizualizari

 

by rocsi, ii multumesc, a fost delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 galbenus
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • 2 linguri caco
  • 400 g faina
  • CREMA
  • 500 g branza de vaci prospata
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 esenta de lamaie
  • 2 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Amestecam faina cu cacao, praful de copt si zaharul vanilat.

Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul. Galbenusul de ou il incorporam usor dupa care adaugam faina, esenta si amestecam bine toate ingredientele. Impartim coca in 2 bile le invelim in folie alimentara si dam la congelator cat pregatim crema.

CREMA-batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam galbenusurile, apoi zaharul si mixam pana ce se topeste. Adaugam zaharul vanilat, esenta, iar la urma branza. Mixam pana obtinem o crema.

Ungem o tava cu unt si tapetam cu hartie de copt. Luam o bila si dam prin razatoare dupa care imprastiem carlionti in tava, adaugam crema de branza, nivelam, dupa care radem si a 2 bila si imprastiem peste branza. Dam la cuptorul incalzit cca 40 minute la foc potrivit

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura Rudy 133537
retete culinare - Prajitura Rudy 133538

COMENTARII (19)

Lau 1

15.11.2011, 22:17

multumesc

MIUTA 1

16.11.2011, 21:11

Foarte buna

Lau 1

18.11.2011, 08:00

miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D