Prajitura Rudy

de Miha in Prajituri, 28 Feb 2010 | 5650 vizualizari

COMENTARII (22)

gospodinadecriza 1

28.02.2010, 00:48

Mai ai de postat sau merg la somn? Trebuia sa vad ce ai facut azi. Pui si un tort sau restul maine?

gospodinadecriza 1

28.02.2010, 00:50

MAine trebuie musai un tort, pentru 400!

Miha 1

28.02.2010, 01:21

Dnelutza 1

28.02.2010, 08:48

madi_marin 1

28.02.2010, 09:24

minunata prajiturica.....n-am facut niciodata cu aluat ras....imi place.....

Rocsi 1

28.02.2010, 12:49

buna prajitura asta sigur

silvi0ara 1

28.02.2010, 13:04

Teo 1

28.02.2010, 13:06

Aspectul e f. frumos; aluatul ramane usor crocant?

susu 1

28.02.2010, 13:23

Buna si fumoasa n-am ce zice

Miha 1

28.02.2010, 14:27

Teo, doar cel de deasupra e putin crocant. Cel de jos e putin insiropat de la branzica. Copiilor le-a placut.

mihaelar63 1

01.03.2010, 08:25

este foarte buna reteta eu o stiu pe ,, cani '' , pun stafide si coaja de lamaie in branza de vaca

ionix 1

01.03.2010, 09:51

vreau si eu o tava

Miha 1

01.03.2010, 11:03

Mihaela, la coaja de lamaie nu m-am gandit. Stafide nu pun ca nu le mananca ai mei. Amira le mananca dar in stare cruda iar baietii sa nu le vada.

Miha 1

01.03.2010, 11:03

Ionela, hai sa-ti dau tort, ca de asta nu mai am.

ionix 1

01.03.2010, 11:41

mai, suna bine... un tort intreg doar pt mine

vik 1

14.08.2010, 00:40

Am facut astazi prajiturica asta, e extraordinar de buna.
S-a racit la 19:30 si acum mai e o felie, la care ne uitam amandoi si zicem pe rand: papa tu, ca eu nu mai vreau
Foarte buna.
Atata de buna incat ma gandesc sa folosesc blatul copt fara crema, apoi insiropat si umplut cu crema ganache cred ca e de vis.
Mersi frumos de reteta.
Si Laurei, cea sus mentionata.

Mona78 1

06.08.2011, 06:20

Vik si miha,reteta e a mea personala ci nu a lui Laura,Poca sau alte fete.Tare m-as bucura ca cineva ma mentioneze ca prajitura rudy,snicker apartine mona_usa de pe culinar.Oricum m-am bucurat cind am vazut ca reteta mea personala a ajuns vedeta...btw..si laura o are de la Poca..si Pocahantos de la mona_usa(eu ) .Ma bucur ca v-a placut!

Miha 1

07.08.2011, 13:29

Mona, eu pe culinar intru destul de rar, iar prajitura asta am vazut-o prima data la Laura. E posibil ca ea sa fi mentionat sursa, nu-mi mai aduc aminte acum, dar eu la ea am vazut-o si pe ea am citat-o, n-am mers pe firul retetei sa ajung tocmai la originea ei. Oricum ar fi, prajitura e delicioasa si reteta ta merita incercata.

jolygina 1

07.08.2011, 13:37

Mona78 1

12.08.2011, 04:30

Nu-i nici o problema.Ma bucur ca ti-a placut....la fel si snickersul.Retetele sint postate prin 2004..Succes la gatit,ca tot ce faci iti iasa tare fain..ps..te urmaresc si pe blog.baffta!

Miha 1

12.08.2011, 15:43

Multumesc Mona!

DIANA B 1

12.08.2011, 16:00

Iote diavolita , mi-a scapat in februarie , da' mi-a aparut in cale azi ... tu m-ai lipseai chiar ca mor , bei am pus si ecran cu bariera de aia ... nush cum ii zice , la glucometru , da' n-are nici o sansa sa mai supravietuiasca si nici io

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert eclere cu ciocolata