Prajitura Rudy

de Angelina_Elena in Prajituri, 22 Sep 2013 | 8143 vizualizari

 

Varianta rapida, cu firmituri! Multumesc Ruxy pentru reteta, e foarte buna!:*

 

INGREDIENTE

Aluat (firmituri):
  • 400 g faina
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 galbenus
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
Umplutura:
  • 650 g branza dulce
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Aluat (firmituri):

Intr-un bol punem faina amestecata cu praful de copt, zaharul, cacaoa, sarea, galbenusul si untul rece.

Incepem sa omogenizam cu varfurile degetelor pentru a obtine firmituri de aluat (ca la crumble).

Umplutura:

Branza am mixat-o bine cu zaharul, apoi am adaugat galbenusurile.

Am mixat albusurile cu praful de sare pana sau intarit si am obtinut o spuma tare, ca la bezea.

Am incorporat treptat branza in albusurile batute spuma.

Asamblare:

Impartim aluatul in doua parti egale.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt intindem uniform o parte din aluat.

Intindem uniform crema de branza si acoprim cu aluatul ramas.

Dam prajitura la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute.

O lasam sa se raceasca apoi portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

24.09.2013, 17:54

Ma bucur draga mea ca ti-a placut varianta mai usoara...te imbratisez! a iesit minunat prajiturica ta

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 08:15

ce prajitura buna !

babi5 1

28.11.2014, 09:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy