Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pfuu,nici nu va mai spun cat de concentrata am fost la prajitura asta,sa fie si buna si cu aspect;am uitat si de poze....
Intr-un vas frecam galbenusurile cu zahar pana-si dubleaza volumul,adaugam cate putin ulei apoi faina;amestecam totul incet cu albusurile batute spuma cu un praf de sare;'pregatim doua forme de aceeasi marime de tort tapetate cu hartie,turnam int-una jumatate din compozitie iar restul amestecam cu cacao si rasturnam in a doua tava apoi lasam la cuptor 20-30min;in acest timp pregatim crema;amestecam faina cu laptele rece si zahar vanilat pe foc mic;dupa ce s-a racit amestecam cu untul frecat cu zahar pudra,coaja si zeama de lamaie iar dupa ce totul este omogenizat lasam la frigider.
Blaturile dupa ce s-au racit le decupam cu diferite forme(de la mare la mic),pana ajungem la discul din mijloc decupat cu un pahar mic;pe un platou montam prajitura;in cercul alb mare punem un cerc mai mic maro si tot asa pana obtinem un blat complet;insiropam acest blat cu orice sirop avem sau compot,punem crema,deasupra al doi-lea blat montat separat,imbracam cu crema si ornam cu ce avem(eu am avut nuca de cocos);inainte de servire lasam prajitura la frigider.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult