Prajitura spumoasa

de mena29 in Prajituri, 30 Oct 2010 | 8866 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-o revista si mi-am zis sa o incerc,a meritat.

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 300g zahar pudra
  • 500g faina
  • 200g unt
  • 4 oua
  • 1 praf copt.

Pentru umplutura:

  • 6 mere
  • 400g branza de vaci
  • 150g zahar pudra
  • 100g gem de fructe
  • 1 esenta vanilie
  • fistic pentru decor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura spumoasa:

Frecam untul cu zaharul,adaugam galbenusurile si un ou intreg si mixam compozitia.Punem faina in ploaie cu praful de copt si framantam bine.Un sfert din aluat il intindem intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 10 minute.Amestecam branza de vaci cu zaharul si cu esenta de vanilie,albusurile mixate si merele curatate si taiate cubulete.Scoatem aluatul din cuptor,intindem gemul si aluarul ramas,punem dearupra crema de branza si dam vasul la cuptor40-50 min.la 180 grade C,depinde de cuptor.Cand este gata presaram fistic maruntit.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura spumoasa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere "ca la mama"