Prajitura Stup de albine

de epurasha2bb in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 7349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt.pasta galbena:
  • 4 lg nuca de cocos,
  • 1plic zahar pudra,
  • 2 linguri de miere,
  • 1 picatura colorant alimentar galben,
  • 50 g unt/margarina;
  • -pt.decor albinute:
  • 2 tablete ciocolata neagra;
  • -pt.stup:
  • 1 punga batoane de napolitana cu capucino
  • 1 punga batoane de napolitana cu ciocolata,
  • 1 ceasca de cereale cu miere si alune Nestle,
  • 2 linguri miere,
  • 3 linguri de lapte
  • pt.floricele si frunzulite:
  • 2lg lapte praf,
  • 3 lg zahar pudra,
  • 1 lg miere
  • coloranti.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Stup de albine:

Facem un amestec de 4 lg nuca de cocos, 1plic zahar pudra, 2 linguri de miere, 1 picatura colorant alimentar galben si 50 g unt /margarian Rama.Apoi modelam mici gogoloaie ce vor fi albinutele.Topim la bain Marie 2 tablete de ciocolata neagra si apoi cu varful unei scobitori sau tepusa de frigarui trasam liniute pe corp si facem ochii si gurita.Le lasam la rece.Intre timp facem un alt amestec din batoane de napolitana cu capucino si altele cu ciocolata impreuna cu 2 linguri de miere, 3 linguri de lapte, fulgi de cereale cu miere si alune de la Nestle, totul se paseaza cu pasatorul apoi pasta obtinuta se amesteca usor fara pasator cu alti fulgi de cereale Nestle intregi.Formam un gogoloi conic ce va fi stupul.Apoi scoatem pasta galbena de zahar ramasa si facem rulouri lungi subtiri cu care vom inconjura stupul, lasand o usita in fata jos.Asezam albinutele in jurul stupului, fixand aripioare din fulgi e cereale pe spatele lor.Puteti face si mici floricele si frunzulite din 2lg lapte praf

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Stup de albine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert mucenici cu cardamom