Prajitura Stup de albine

de epurasha2bb in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 3956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt.pasta galbena:
  • 4 lg nuca de cocos,
  • 1plic zahar pudra,
  • 2 linguri de miere,
  • 1 picatura colorant alimentar galben,
  • 50 g unt/margarina;
  • -pt.decor albinute:
  • 2 tablete ciocolata neagra;
  • -pt.stup:
  • 1 punga batoane de napolitana cu capucino
  • 1 punga batoane de napolitana cu ciocolata,
  • 1 ceasca de cereale cu miere si alune Nestle,
  • 2 linguri miere,
  • 3 linguri de lapte
  • pt.floricele si frunzulite:
  • 2lg lapte praf,
  • 3 lg zahar pudra,
  • 1 lg miere
  • coloranti.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Stup de albine:

Facem un amestec de 4 lg nuca de cocos, 1plic zahar pudra, 2 linguri de miere, 1 picatura colorant alimentar galben si 50 g unt /margarian Rama.Apoi modelam mici gogoloaie ce vor fi albinutele.Topim la bain Marie 2 tablete de ciocolata neagra si apoi cu varful unei scobitori sau tepusa de frigarui trasam liniute pe corp si facem ochii si gurita.Le lasam la rece.Intre timp facem un alt amestec din batoane de napolitana cu capucino si altele cu ciocolata impreuna cu 2 linguri de miere, 3 linguri de lapte, fulgi de cereale cu miere si alune de la Nestle, totul se paseaza cu pasatorul apoi pasta obtinuta se amesteca usor fara pasator cu alti fulgi de cereale Nestle intregi.Formam un gogoloi conic ce va fi stupul.Apoi scoatem pasta galbena de zahar ramasa si facem rulouri lungi subtiri cu care vom inconjura stupul, lasand o usita in fata jos.Asezam albinutele in jurul stupului, fixand aripioare din fulgi e cereale pe spatele lor.Puteti face si mici floricele si frunzulite din 2lg lapte praf


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura Stup de albine 21710
retete culinare - Prajitura Stup de albine 21711
retete culinare - Prajitura Stup de albine 21712
retete culinare - Prajitura Stup de albine 21713
retete culinare - Prajitura Stup de albine 21714
retete culinare - Prajitura Stup de albine 21715
retete culinare - Prajitura Stup de albine 21716

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

02.04.2010, 10:28

elena1988 1

22.03.2011, 09:33

epurasha2bb 1

04.04.2013, 20:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!